PERHATIAN! Khas Untuk Yang Ada Masalah “BARANG” Lembik, Muntah Awal & Susah Naik.

CATUABA+ ADVANCED FORMULA

Berikan Kepuasan Yang Maksima Malam ini juga!

🔒Secured Transaction

Play Video

ADAKAH ANDA ADA MASALAH INI?

CEPAT MUNTAH AWAL

"ADIK" TAK NAIK

"ADIK" LEMBIK

LEMAH TENAGA BATIN

Faktor yang mempengaruhi kesihatan "ADIK"

Banyak faktor seperti corak pemakanan, tabiat merokok, senaman dan beberapa faktor lain lagi yang memberian kesan terhadap kesihatan dan saiz "adik". Aliran darah yang tidak lancar pada bahagian bawah badan juga akan memberikan kesan terhadap "adik".

Berdasarkan statistik dunia, perubahan gaya hidup memberi impak besar kepada kemerosotan tahap kesihatan manusia. Fakta paling nyata memperlihatkan penduduk negara Malaysia menduduki tangga pertama bagi masalah kegemukan di dunia. Mereka juga berisiko menghidap penyakit kencing manis, yang seterusnya membawa kepada masalah lemah tenaga syahwat.

INI YANG AKAN ANDA TANGGUNG JIKA BIARKAN MASALAH "ADIK" ANDA

GANGGUAN EMOSI

STRESS & ANXIETY

KONFLIK RUMAHTANGGA

HILANG CONFIDENT

PASANGAN TAK PUAS

KESIHATAN MEROSOT

Keinginan nak bersama sangat tinggi, Nikmat bersama seperti awal dulu makin dirindui..tapi burung layuuu…

Tetapi Jangan Risau, Kami Ingin Bantu Tuan-Tuan.

MEMPERKENALKAN

CATUABA +

ADVANCED FORMULA

CATUABA+ dirumus khas dengan bahan-bahan yang terbukti dapat memberikan kesihatan secara semula jadi pada "adik" anda. Telah membantu ribuan pengguna seluruh Malaysia untuk kembalikan kesihatan mereka yang selama ini diidamkan.

BAGAIMANA CATUABA+ dapat membantu masalah kaum lelaki?

Sesuai untuk yang Mahukan Prestasi yang mantap.

Banyak masalah dalam hubungan "ehem-ehem" timbul kerana suami enggan untuk bekerjasama dalam menjalani pemeriksaan, yang mengakibatkan kesunyian dalam rumah tangga dan tekanan emosi yang dialami oleh isteri.

Berkenaan dengan isu kesuburan, ramai menganggapnya sebagai masalah yang hanya berlaku pada wanita, padahal sebenarnya hampir separuh daripadanya melibatkan lelaki, walaupun kebanyakan cuba untuk menafikan hakikat ini.

Sperma yang berkualiti tinggi dapat meningkatkan peluang untuk prestasi yang baik dan kepuasan dalam hubungan "ehem-ehem".

Kegagalan untuk menghasilkan sperma berkualiti, yang kurang pekat, tidak mempunyai komposisi yang mencukupi, atau lemah, boleh mengganggu proses hubungan "ehem-ehem" antara suami dan isteri.

Oleh itu bagi mengatasi masalah ini, kami mengeluarkan catuaba+ yang berupaya :

Meningkatkan keaktifan sperma

Meningkatkan kualiti sperma

Menstabilkan hormon

Memulihkan hubungan suami isteri

Membantu dalam masalah prostat

"Adik" lebih tegang

*Kepekatan "air lelaki" adalah petunjuk penting yang menunjukkan bahawa "alat bawah" lelaki berfungsi dengan baik dan berpotensi untuk menghasilkan benih yang sihat dan berkualiti.

Apa kandungan di dalam catuaba+ ini?

CATUABA+ mengandungi 8 gabungan herba terpilih termasuk Tongkat Ali dan Maca.
Setiap bahan yang digunakan dalam CATUABA+ mempunyai fungsi dan kebaikan tersendiri.
Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan:

Secara umumnya, lemah tenaga batin atau lebih dikenali sebagai mati pucuk adalah keadaan di mana "alat lelaki" gagal untuk menegang atau mengekalkan ketegangan sehingga mencapai kepuasan. Dalam istilah perubatan, ia dikenali sebagai 'impotensi'. Mati pucuk merupakan kecacatan yang serius yang boleh merosakkan institusi perkahwinan kerana pasangan tidak mencapai kepuasan yang diinginkan dan juga boleh menyebabkan masalah keturunan.

Oleh itu, pengambilan produk secara sewenang-wenangnya boleh memburukkan lagi keadaan. Walaupun kesan mungkin dirasai dalam tempoh yang segera, kesan jangka masa panjang mungkin bertentangan dan boleh berisiko hingga membawa maut.

Penggunaan Catuaba+ terbukti selamat dan berkesan.

Berbeza dengan produk ubat kuat yang terdapat di pasaran yang tidak diuji tahap keselamatannya, CATUABA+ dijamin selamat kerana ia terbuat dari 100% bahan herba semulajadi. CATUABA+ terbukti selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan toksik atau steroid yang berbahaya seperti produk kuat yang lain.

Perkongsian Dari Pengguna Yang Dah Amal Catuaba+ ni

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

CATUABA+ menjanjikan penyelesaian untuk pelbagai masalah lelaki. Dari masalah yang hanya berlangsung selama 2 minit, kini bertukar menjadi lebih 30 minit. Masalah ketegangan yang lembik kembali berubah menjadi berkesan dan memberi kepuasan.

Isteri pasti akan puas dan tersenyum sampai ke telinga dengan prestasi yang ditingkatkan ini.

MENGAPA WAJIB DAPATKAN
CATUABA+

Ramai diluar sana yang berani menggunakan produk seperti pil dan kapsul yang tiada kelulusan. Mula-mula pakai memang tiada masalah, lama kelamaan boleh memberi kesan BURUK. Waktu tu menangis dibucu katil pun sudah tiada guna, jadi kita jangan jadi seperti itu. CATUABA+ Selamat Diamalkan Insya Allah!

Cara-Cara Menggunakan CATUABA+

Jadi macam mana cara nak dapatkan CATUABA+ ni?

Kami Ada Sediakan Servis COD. Order Sekarang Di Website ni. Barang Sampai, Bayar Pada Posmen.

Untuk anda yang betul2 nak keluar dari masalah di atas, kami berbangga dengan anda, kerana tindakan anda dan kepercayaan anda kepada produk kami.

kami faham anda dah cuba banyak produk yang mahal-mahal..... tapi semuanya tidak berkesan...

ANDA
JANGAN RISAU

Bagi peluang terakhir kali ini untuk Catuaba Plus cuba rawat masalah anda!

Berikan Kepuasan Yang Maksima Malam ini juga!

SINGLE DEAL

RM110

RM89

🔒Secured Transaction

COMBO DEAL

RM220

RM159

🔒Secured Transaction

BOMBASTIK

RM340

RM189

🔒Secured Transaction

Saranan: Disarankan untuk membeli 2 unit CATUABA+ atau lebih. Ini membolehkan anda membuat simpanan stok, mendapat harga yang lebih rendah bagi setiap unit, dan menikmati malam anda dengan lebih lama. Ini pastinya lebih berbaloi untuk pelaburan anda.

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!

Jangan Risau!
Kalau anda dah minum 1 Botol tapi tak ada kesan atau "tak keras" yang anda harapkan. Kami akan mengembalikan wang anda 100%!

INI KESAN YANG ANDA DAPAT SETELAH AMALKAN CATUABA+

"GAME" MAKIN BEST

"ADIK" MAKIN BESAR

KESIHATAN MAKIN BAIK

HUBUNGAN SEMAKIN ERAT

SPERM MAKIN BERKUALITI

"AIR LELAKI" MAKIN PEKAT

SOALAN LAZIM (FAQ)

BOLEH. Tiada masalah, CATUABA+ memang diformulasikan khas untuk serasikan dengan pengguna yang ada kencing manis, darah tinggi & obesiti. CATUABA+ dapat membantu memperbaiki dan melancarkan perjalanan darah di “ADIK” anda, dan seterusnya membantu “ADIK” kembali ke keadaan normal.

CATUABA+ tidak menyebabkan kesan sampingan seperti sakit belakang, sakit kepala, atau yang lainnya. Ia selamat untuk digunakan. Namun, disarankan untuk tidak mengambilnya dengan perut kosong sebelum minum.

Boleh, sila pilih Barang Sampai Baru Bayar semasa checkout.

*Untuk Raya kami stop kejap option COD.

Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 selepas pembelian anda disahkan.
Penghantaran akan mengambil masa 2-5 hari bekerja.

CATUABA +

ADVANCED FORMULA

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi.

Individual results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are by real people, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Disclaimer : Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website and for other purposes described in our privacy policy.

Privacy : We will not use personal information provided by our customer for any purpose other than shipping and contact, not transfer or provide to a third party.

Terms & Conditions : By visiting out site or purchasing something from us, you engage in our “service” and agree to be bound by the following terms and conditions.

Copyright 2024 © catuabapluss.com . All Right Reserved

dw

Scroll to Top